Filtrera & anpassa

Viner från Château Grillet, Frankrike

Inom distriktet Condrieu i Rhne ligger ett område som har rätt till egen AOP eller ursprungsbeteckning - Chteau Grillet. Chteau Grillet är en av endast några få ursprungsbetecknade områden i Frankrike som bara täcker en enda vingård och den fick ...

Läs mer om Château Grillet i Frankrike

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Château Grillet


Inom distriktet Condrieu i Rhône ligger ett område som har rätt till egen AOP (eller ursprungsbeteckning)  - Château Grillet. Château Grillet är en av endast några få ursprungsbetecknade områden i Frankrike som bara täcker en enda vingård och den fick officiell status fyra år tidigare än Condrieu - 1936. Vingården är på knappa 4 hektar och har ägts av familjen Neyret-Gachet sedan 1830. Vinet spenderar 18-24 månader på ek innan det släpps på marknaden (en blandning av ny och gammal) vilket är mer ovanligt i Condrieu. Château Grillet tenderar också att ha något mer syra än Condrieu och klarar därför av fatlagringen bättre.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du