Filtrera & anpassa

Viner från Domaine du Cayron

I jakten på det unika och ursprungliga - missa inte systrarna Farauds supertraditionella Gigondas. Här trasslas det inte med en massa olika cuvéer - nej familjen gör ett enda vin som är det bästa de kan göra. Och vilket vin det är. Fyllt av södra ...

Läs mer om Domaine du Cayron
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine du Cayron

I jakten på det unika och ursprungliga - missa inte systrarna Farauds supertraditionella Gigondas. Här trasslas det inte med en massa olika cuvéer - nej familjen gör ett enda vin som är det bästa de kan göra. Och vilket vin det är. Fyllt av södra Rhônes härliga rustika kryddiga frukt och mineraliska sälta. Helt klart ett av toppvinerna från regionen om du frågar oss. En egendom att hålla ögonen på.

Gigondas är idag en av Frankrikes mest spännande vinregioner. Regionen var en av de första som uppgraderades från Côtes-du-Rhône Village-status till egen appellationsstatus tack vare sin ypperliga kvalitet och idag utmanar de bästa vinerna från Châteauneuf-du-Pape. Druvorna till Cayrons viner kommer från 40-70 åriga vinstockar och utgårs av en blend som till mestadels består av grenache (upp emot 70 procent) följt av cinsault, syrah och mourvèdre. Traditionell lagring på stora gamla ekfat (15-40 år gamla) i storleken 4,000 till 13,000 liter i upp till 12 månader. Ett fantastiskt prisvärt Rhônevin som är en favorit bland kritikerna.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du