Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de la Mordorée

Idealiskt placerat mellan Provence och Languedoc, ligger Domaine de la Mordorée, producenten bakom några av de största vinerna i Rhnedalen och distrikt som Chteauneuf du Pape, Lirac och Tavel. Domaine de la Mordorée grundades 1986 och består idag av ...

Läs mer om Domaine de la Mordorée

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de la Mordorée

Idealiskt placerat mellan Provence och Languedoc, ligger Domaine de la Mordorée, producenten bakom några av de största vinerna i Rhônedalen och distrikt som Châteauneuf du Pape, Lirac och Tavel. Domaine de la Mordorée grundades 1986 och består idag av 60 hektar vingårdar, på 38 olika platser, i 8 olika distrikt. Detta myller av lägen och landbitar ger den en unik variation av jordmåner och mikroklimat.

La Mordorées filosofi har alltid varit att producera de bästa möjliga vinerna. För att nå detta mål har de valt de bästa landområdena, de absoluta toppdruvorna, samt utvecklat miljövänliga vinodlingsmetoder. Respekt och samspel med naturen och miljön är nyckelord för Domaine de la Mordorée. Vinmakningen och lagringen av dessa viner kombinerar både tradition och nytänkande.

Deras hårda arbete har belönats med priser, över 160 medaljer har det blivit sedan 1985. Branschpressen och de största vinskribenterna, såsom Revue du Vin de France, Wine Spectator, och Robert Parker har alla hyllat vinerna som förenar söderns charm och smakrikedom. Egendomen är ekologiskt certifierad. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du