Filtrera & anpassa

Viner från Les Vins de Vienne

Les Vins de Vienne är ett projekt med de ypperliga odlarna Yves Cuilleron, Pierre Gaillard, Franois Villard och Jean-Pierre Villa i spetsen. Pierre var den som drog igång det hela då han är född nära Seyssuel där firman håller till. Företaget såg ...

Läs mer om Les Vins de Vienne

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Les Vins de Vienne

Les Vins de Vienne är ett projekt med de ypperliga odlarna Yves Cuilleron, Pierre Gaillard, François Villard och Jean-Pierre Villa i spetsen.  Pierre var den som drog igång det hela då han är född nära Seyssuel där firman håller till. Företaget såg dagen ljus 1996 för att återuppväcka gamla romerska vinodlingar på östra stranden av norra Rhonedalen, i trakten av Vienne. Just de vinerna görs under appellationen Vin de Pays des Collines Rhodanniennes. Här produceras även Chateauneuf du Pape, Cote Rotie samt högklassig Condrieu.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du