Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Andre Brunel

André Brunel tog över vinegendomen Domaine les Cailloux 1971. Familjen hade då haft en månghundraårig historia som vinodlare i södra Rhne men egendomen bilades först 1954. André införde strikt kontroll i både vingård och i vinkällare. Skördeuttagen ...

Läs mer om Domaine Andre Brunel

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Andre Brunel

André Brunel tog över vinegendomen Domaine les Cailloux 1971. Familjen hade då haft en månghundraårig historia som vinodlare i södra Rhône men egendomen bilades först 1954. André införde strikt kontroll i både vingård och i vinkällare. Skördeuttagen blev lägre med mer koncentrerade viner som följd, han lät ogräset växa mellan raderna och slutade med kemiska bekämpningsmedel. Och han moderniserade vinanläggningarna. Resultatet blev att Les Cailloux blev en av toppegendomarna i Châteauneuf-du-Pape. 

I dag äger man förutom marker i just Châteauneuf-du-Pape även vingårdar som är klassade som vanlig Côtes-du-Rhône och en del IGP (Vin de Pays). 1989 skapade André Brunel det som idag är egendomens flaggskepp - Cuvée Centenaire - som är en av de mest eftersöka Châteauneufvinerna på marknaden. Sedan 2012 har André även hjälp av sin son Fabrice i ledningen av firman.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du