Filtrera & anpassa

Viner från Domaine Saint Gayan

Domaine Saint Gayan är en familjeegendom belägen i byn Gigondas. Historien börjar med de gamla romarna som planterade upp sluttningarna och döpte platsen till Jocunditas. 1709 tog förfadern till den nuvarande ägarfamiljen över, och 1956 buteljtrade ...

Läs mer om Domaine Saint Gayan

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Saint Gayan

Domaine Saint Gayan är en familjeegendom belägen i byn Gigondas. Historien börjar med de gamla romarna som planterade upp sluttningarna och döpte platsen till Jocunditas. 1709 tog förfadern till den nuvarande ägarfamiljen över, och 1956 buteljtrade man för första gången under eget namn. Idag är mer än hälften av vingårdens 37 hektar planterade med vinstockar som är över 80 år gamla. Vinerna är traditionella och välbalanserade och mycket uppskattade bland vinkritiker. Bland annat nämns egendomen i James Turnballs bok över Rhonedalens 90 bästa vinproducenter, liksom på Robert Parkers lista över vem som är bäst på att producera Gigondas.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du