Filtrera & anpassa

Vinerna från Domaine Guillon & Fils

Domaine Guillon Fils är en vinproducent belägen i Bordeaux-regionen i Frankrike. Familjen Guillon har odlat vinrankor i generationer och har byggt upp ett rykte för att producera högkvalitativa viner som speglar regionens unika terroir.Domaine ...

Läs mer om Domaine Guillon & Fils

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine Guillon & Fils

Domaine Guillon & Fils är en vinproducent belägen i Bordeaux-regionen i Frankrike. Familjen Guillon har odlat vinrankor i generationer och har byggt upp ett rykte för att producera högkvalitativa viner som speglar regionens unika terroir.

Domaine Guillon & Fils är specialiserade på att producera röda viner, särskilt från Cabernet Sauvignon- och Merlot-druvorna. Dessa druvor odlas på vingårdar som sträcker sig över totalt 40 hektar och som har ett idealiskt läge med optimalt solljus och markförhållanden för att ge druvorna deras unika smaker och aromer.

Förutom att odla druvor på ett hållbart sätt, använder Domaine Guillon & Fils också traditionella metoder för att producera sina viner. Vinerna jäser i ekfat för att ge dem en rik och komplex smak, och de lagras sedan i flaskor för att mogna ytterligare innan de släpps till försäljning.

Domaine Guillon & Fils viner har blivit prisbelönta för deras kvalitet och elegans, och de har blivit uppmärksammade både nationellt och internationellt. De är en av Bordeaux-regionens mest respekterade vinproducenter och deras viner är ett utmärkt exempel på den höga kvaliteten som Bordeaux är känt för att leverera.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du