Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de la Vieille Julienne

Domaine de la Vieille Julienne tillhör topparna i Chteauneuf-du-Pape. 1905 tog familjen Daumen över ägandet och i dag är det Jean-Paul Daumen som leder egendomen sedan 1990. Jean Paul var redan från början övertygad om att ekologiska och biodynamiska ...

Läs mer om Domaine de la Vieille Julienne

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de la Vieille Julienne

Domaine de la Vieille Julienne tillhör topparna i Châteauneuf-du-Pape. 1905 tog familjen Daumen över ägandet och i dag är det Jean-Paul Daumen som leder egendomen (sedan 1990). Jean Paul var redan från början övertygad om att ekologiska och biodynamiska odlingsmetoder skulle ge bättre vin. Det visserligen inget man skyltar med - men vinerna talar för sig själva. 

Alla vinerna från genomgående mycket höga poäng av världens ledande vinkritiker. Man äger också en del vingårdslägen i Côtes-du-Rhône med mycket gamla grenachestockar (80-100 år gamla) - ägor som ligger precis utanför Châteauneuf-du-Papes gränser. Alla druvor skördas och sorteras för hand och man använder sig bara av naturlig jäst och för lagring använder man en blandning av små ekfat och stora foudres. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du