Filtrera & anpassa

Vinerna från Domaine l´Ameillaud

Domaine lAmeillaud är en välrenommerad vinproducent från Ctes du Rhne i södra Frankrike. Vinproducenten grundades 1976 av en passionerad vinmakare, Thierry Boudinaud, som har förtjänat ett gott rykte för sina högkvalitativa och prisbelönta viner. ...

Läs mer om Domaine l´Ameillaud

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine l´Ameillaud

Domaine l'Ameillaud är en välrenommerad vinproducent från Côtes du Rhône i södra Frankrike. Vinproducenten grundades 1976 av en passionerad vinmakare, Thierry Boudinaud, som har förtjänat ett gott rykte för sina högkvalitativa och prisbelönta viner.

Domaine l'Ameillaud ligger i byn Cairanne, i hjärtat av Côtes du Rhône. Vingårdarna sträcker sig över 40 hektar och består av olika druvsorter, inklusive Grenache, Syrah, Mourvèdre, Carignan och Cinsault. Dessa druvor odlas med omsorg och respekt för naturen, utan användning av herbicider eller pesticider.

Vinerna som produceras av Domaine l'Ameillaud är kända för sin elegans och komplexitet. De olika druvsorterna är skickligt blandade för att skapa balanserade och utsökta smaker. Vinerna är också kända för att ha en naturlig friskhet och en stor potential att mogna med åldern.

Domaine l'Ameillaud producerar flera olika viner, inklusive röda, vita och roséviner. Deras mest kända vin är Cairanne, som är gjord av en blandning av Grenache, Syrah och Mourvèdre-druvor. Detta vin har fått utmärkelser och höga poäng från många vinkritiker och anses vara en av de bästa vinerna från Rhône.

Domaine l'Ameillaud är en familjeägd och drivet vinproducent, och deras passion för vinproduktion och kvalitet återspeglas i deras utsökta viner. Om du är en vinälskare och vill uppleva några av de finaste vinerna från Rhône, så är Domaine l'Ameillaud definitivt värt ett besök.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du