Winefinders kvalitetsgaranti

Vi garanterar att alla våra viner håller hög kvalitet i en internationell kontext. Alla våra viner kommer från erkända kvalitetsproducenter och har antingen godkänts av vårt kompetenta Wine Team eller så har de fått höga poäng av ledande vinkritiker. Skulle du mot förmodan inte gilla viner som du köpt av oss så hör av dig till oss så att vi kan hjälpa dig. Självklart ersätter vi defekta viner. Smakgarantin gäller 12 månader från inköpsdatum. Läs mer under Frågor & svar.

100 procent nöjd kundgaranti

För oss på WInefinder är det mycket viktigt att du som kund är nöjd med vår service och våra produkter. För att du ska känna dig trygg i att handla hos oss så tillämpar vi 100 procent nöjd kundgaranti. Det innebär att om du av någon anledning inte är nöjd så vill vi att du hör av dig till vår kundtjänst så kommer vi att göra allt vi kan för att du ska bli det.

God servicegaranti

Med modern teknik, fyllig information om viner, producenter, vindistrikt och sådant som är bra att veta om viner garanterar vi att du får all information du behöver. Dessutom har du tillgång till vår kundtjänst och vårt Wine Team som hjälper dig vid behov.

Bytesgaranti

Defekta flaskor ersätts naturligtvis. Kontakta kundtjanst@winefinder.com så ersätts du för den defekta flaskan direkt.

Leveransgaranti

Vi garanterar att din vinleverans kommer som avtalat. Om inte leveransen kommer som avtalat så kontaktar du kundtjanst@winefinder.com så ersätts du med hela fraktkostnaden som du betalt.

Reklamations- och ångerrätt

Hos Winefinder omfattas du alltid av det svenska konsumentskyddet. Du har med andra ord full reklamations- och ångerrätt. Det innebär att du har 14 dagars rätt att ångra ditt köp efter det att efter det att du mottagit din leverans. Ångrar du dig så meddelar du oss (ta kontakt med din vinrådgivare eller kundtjanst@winefinder.com) inom den angivna tidsperioden. Den enda avgiften som tillkommer är fraktkostnaden för att skicka tillbaka förpackningen till vårt lager. Observera att ångerrätten endast gäller obrutna förpackningar.