Filtrera & anpassa

Viner från Pierre Gaillard

Pierre Gaillard var inte en nybörjare när han år 1981 köpte Clos de Cuminaille eftersom han under 7 år varit chef de culture vinodlingsansvarig hos Rhneproducenten Guigal. Domänens ägare berättade tidigare för Gaillard, att fram till omkring år 1956 ...

Läs mer om Pierre Gaillard

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pierre Gaillard

Pierre Gaillard var inte en nybörjare när han år 1981 köpte Clos de Cuminaille eftersom han under 7 år varit chef de culture (vinodlingsansvarig) hos Rhôneproducenten Guigal. Domänens ägare berättade tidigare för Gaillard, att fram till omkring år 1956 odlades Viognier med god framgång på några av de områden, något som bara tjänat till att stärka Pierre Gaillard entusiasm för druvan.  Han började därför plantera endast 1 hektar Viognier i Appellation Côtes du Rhône och senare ytterligare 1 hektar. i Vin de Pays. Totalt har Pierre Gaillard idag över 7 hektar. Saint-Joseph Rouge, 1 hektar. Saint-Joseph Blanc, 2,3 hektar. i Côte-Rôtie, 1 hektar. i Condrieu, 1 hektar. i Côtes du Rhône Viognier och 2 hektar i Vin de Pays. Han anses vara en av de skickligaste producenterna i området, som flera utmärkelser tydligt visar. Pierre Gaillard äger också Domaine Madeloc i Collioure (Banyuls) Transhumance i Faugères och är en av de fyra delägarna av Les Vins de Vienne i Seyssuel.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du