Winefinders Vinbutik i Gentofte

Nu kan du besöka oss IRL i vår fysiska butik i Gentofte - norr om Köpenhamn. Där hittar du Lars Byager och Anders Højby Nielsen som guidar dig genom butikens sortiment. Du kommer säkerligen att känna igen en hel del från nätbutiken men där finns också en del som är unikt för butiken.

Det här är Winefinders Vinbutik

 

Välkommen till Winefinders Vinbutik. Har du vägarna förbi eller bor i Danmark så är du hjärtligt välkommen till vårt hjärta och huvudkontor i Gentofte.

Butiken, som funnits i decennier (sedan 1974 - den hette tidigare Vinoteket i Gentofe), drivs av Lars Byager och Anders Højby Nielsen och de har samma övergripande fokus som Winefinder.com. I vår butik hittar du riktiga viner från riktiga producenter och det är viner som både Lars och Anders och resten av vårt Wine Team står bakom till 100 procent. Vi har hållit på med det här i decennier och vi vet vad vi pratar om. Och givetvis snackar vi "skandinaviska" i butiken.

Mycket av sortimentet kommer du att känna igen från nätbutiken men den fysiska butiken kommer också ha ett urval med spännande viner och sprit som förhoppningsvis är nya för dig. Du kan även beställa dina varor direkt till den fysiska butiken från vår näthandel. 

Välkommen till butiken: 

Winefinders Vinbutik
Gentoftegade 54
2820 Gentofte
tlf +45 39650015
mail: butik@winefinder.com

 

Winefinders åbningstider

SOMMARLUKKET indtil d. 2 august.

Åbningstider: Tir-fre 10:00-18:00, lørdag 10.00-14.00

Lars & Anders
Butiken