Winefinders Vinbutik i Gentofte

Kom gerne og besøg i vores butik i Gentoftegade nord for København. Der finder du Martin Snevig Jensen og Anders Højby Nielsen, som vil guide dig igennem butikkens sortiment. Du vil sikkert genkende en del af produkterne fra den danske eller svenske hjemmeside, men der findes mange produkter, som er unikke for butikken.

 

Det här är Winefinders Vinbutik

 

Välkommen till Winefinders Vinbutik. Har du vägarna förbi eller bor i Danmark så är du hjärtligt välkommen till vårt hjärta och huvudkontor i Gentofte.

Butiken, som funnits i decennier (sedan 1974 - den hette tidigare Vinoteket i Gentofte), och drivs av Anders Højby Nielsen och Martin Snevig Jensen. Butiken har samma övergripande fokus som Winefinder.com. I vår butik hittar du riktiga viner från riktiga producenter och det är viner som både Anders och Martin och resten av vårt Wine Team står bakom till 100 procent. Vi har hållit på med det här i decennier och vi vet vad vi pratar om. Och givetvis snackar vi "skandinaviska" i butiken.

Mycket av sortimentet kommer du att känna igen från nätbutiken men den fysiska butiken kommer också ha ett urval med spännande viner och sprit som förhoppningsvis är nya för dig. Du kan även beställa dina varor direkt till den fysiska butiken från vår näthandel. 

Välkommen till butiken: 

Winefinders Vinbutik
Gentoftegade 54
2820 Gentofte
tlf +45 39650015
mail: butik@winefinder.com

Åbningstider:
Mandag: 10.00 – 17.00
Tirsdag – fredag: 10.00 – 18.00
Lørdag: 09.00 – 14.00

Butiken