Winefinders Vinbutik i Gentofte

Nu kan du besöka oss IRL i vår fysiska butik i Gentofte - norr om Köpenhamn. Där hittar du Lars Byager och Anders Højby Nielsen som guidar dig genom butikens sortiment. Du kommer säkerligen att känna igen en hel del från nätbutiken men där finns också en del som är unikt för butiken.

Det här är Winefinders Vinbutik

 

Välkommen till den senaste medlemmen i Winefinder familjen - butiken som tills helt nyligen hette Vinoteket i Gentofte men som nu kort och gott är Winefinders Vinbutik.

Det var i oktober 2020 som Winefinder köpte Vinoteket i Gentofte - en liten butik för kvalitetsviner precis norr om Köpenhamn - och nu (eller så fort corona-restriktionerna tillåter) så kan du besöka butiken IRL, "in real life", som det så fint heter. Och inom kort kommer du även att kunna beställa dina viner direkt till butiken för avhämtning på plats. 

Butiken, som funnits i decennier, drivs av Lars Byager och Anders Højby Nielsen och de har samma övergripande fokus som Winefinders nätvinhandel. I vår butik hittar du riktiga viner från riktiga producenter och det är viner som både Lars och Anders och resten av vårt Wine Team står bakom till 100 procent. Vi har hållit på med det här i decennier och vi vet vad vi pratar om. Och givetvis snackar vi "skandinaviska" i butiken.

Mycket av sortimentet kommer du att känna igen från nätbutiken men den fysiska butiken kommer också ha ett urval med spännande viner och sprit som förhoppningsvis är nya för dig.

Välkommen till butiken: 

Winefinders Vinbutik
Gentoftegade 54
2820 Gentofte
tlf +45 39650015

Butiken