Filtrera & anpassa

Viner producerade av Nicolas Perrin

Nicolas Perrin är en mycket respekterad vinproducent från Rhne i Frankrike. Han är känd för sina högkvalitativa viner som är berömda för sin elegans och komplexitet. Perrin har ett samarbete med två av de mest respekterade vinproducenterna i Rhne- ...

Läs mer om Nicolas Perrin

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Nicolas Perrin

Nicolas Perrin är en mycket respekterad vinproducent från Rhône i Frankrike. Han är känd för sina högkvalitativa viner som är berömda för sin elegans och komplexitet. Perrin har ett samarbete med två av de mest respekterade vinproducenterna i Rhône-dalen, nämligen François Perrin från Château de Beaucastel och Nicolas Jaboulet från Domaine Paul Jaboulet Aîné.

Tillsammans grundade de tre vinmakarna Nicolas Perrin år 2008 med målet att producera högkvalitativa viner med perfekt balans mellan tradition och innovation. De arbetar med en hållbar filosofi och använder enbart de mest utvalda druvorna för att producera sina viner.

Nicolas Perrin fokuserar på att producera viner som representerar den unika terroiren i Rhône-dalen. De producerar ett brett utbud av viner som inkluderar både röda och vita viner. Deras röda viner är gjorda av druvor som Syrah och Grenache, medan de vita vinerna är gjorda av druvor som Marsanne och Roussanne.

Perrin använder en kombination av traditionella och moderna vinmakningsmetoder för att producera sina viner. De låter druvorna mogna på vinstockarna i den unika jordmånen och använder sedan modern teknik för att sköta själva vinmakningsprocessen. Resultatet är viner som är välbalanserade, eleganta och komplexa, med enastående smak och karaktär.

Nicolas Perrins viner har vunnit många utmärkelser och är välkända bland vinexperter över hela världen. Deras viner säljs i många länder och är mycket eftertraktade av vinälskare och samlare. Med sin passion för vinmakning och sin strävan efter perfektion, fortsätter Nicolas Perrin att vara en av de främsta vinproducenterna i Rhône-dalen och i hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du