Topplistor

Här hittar du topplistor med våra egna och kundernas favoriter!

Experterna väljer - Svenska Mästaren i Sommellerie 2018 väljer sina favoriter

Emma Ziemann är en av Sveriges starkast lysande vinstjärnor. Till vardags jobbar hon på Thörnströms Kök i Göteborg, men Emma ägnar så gott som dygnets alla timmar åt sitt yrke: hon har tävlat och placerat sig högt i såväl Årets Servitör, Lily Bollinger Award och Freestyle Sommelier. Den 6 maj i år kunde hon kröna sin tävlingskarriär med att vinna SM i Sommellierie 2018. Vi bad henne att välja sina 10 favoriter - du finner dem här!

Anna Rönngren
Winefinders Wine Team väljer - Sommelier Anna Rönngrens biodynamiska favoriter

Anna Rönngren arbetar som Market Manager på Winefinder. Hon under många år arbetat som sommelier på bland annat Restaurant Frantzén samt som dryckeslärare på Hotell- och Restauranghögskolan i Grythyttan samt vid Restaurangakademien. Färdigexaminerad WSET Level 4 Diploma. Här väljer hon ut sina biodynamiska favoriter!

Anna Rönngren
Winefinders Wine Team väljer - Peter Wallins favoriter

Peter Wallin jobbar som vinrådgivare och personal shopper på Winefinder. Peter är en vinsamlare som köpt och sålt viner på de stora auktionshusen och inte minst druckit många av de bästa vinerna i världen sedan 1980-talet. Han har arbetat länge med vinrådgivning och är en av Wine teams största källor till förståelse kring vad våra kunder vill ha. Här hittar du hans favoriter!

Anna Rönngren
Winefinders Wine Team väljer - Göran Nords favoriter

Göran Nord jobbar som vinrådgivare och personal shopper på Winefinder - han har också hand om försäljningen till restauranger. Han har arbetat länge med vinrådgivning och är en av Wine teams största källor till förståelse kring vad våra kunder vill ha. Här hittar du hans favoriter!

Anna Rönngren
Winefinders Wine Team väljer - Robert Collin Jensens favoriter

Robert Collin Jensen är vinrådgivare och personal shopper på Winefinder. Han arbetat med vinrådgivning sedan 2009 och är en av vårt Wine teams största källor till förståelse kring vad våra kunder vill ha. Här hittar du hans favoriter!

Anna Rönngren
Winefinders Wine Team väljer - Anna Rönngrens favoriter

Anna Rönngren arbetar som Market Manager på Winefinder. Hon under många år arbetat som sommelier på bland annat Restaurant Frantzén samt som dryckeslärare på Hotell- och Restauranghögskolan i Grythyttan samt vid Restaurangakademien. Färdigexaminerad WSET Level 4 Diploma. Här väljer hon ut sina favoriter!

Anna Rönngren