Personlig vinrådgivning

Som en av få aktörer så erbjuder vi personliga vinrådgivare som kan vägleda dig i vinets vindlande värld. Behöver du hjälp med vin till den stora tillställningen eller bara något gott att dricka? Ställer du höga krav på ditt val av vin och vill ha hjälp med råd och hantering, kontakta oss!

Vi hjälper dig gärna!

Behöver du hjälp med att hitta prisvärda viner, nya favoriter, få tillgång till små allokeringar från några av vinvärldens bästa producenter? Eller vill du ha hjälp med att bygga upp en personlig vinkällare (oavsett om det handlar om att fylla upp en vinkyl ett större rum eller en källare). Vi på Winefinder kan vin och kan förstås skräddarsy våra rekommendationer efter just dina behov. Genom våra kontakter och leverantörer så har vi också tillgång till ett av de bästa sortimenten i vinvärlden. Skulle vi mot förmodan inte få tag på just det specifika vinet du efterfrågar så kan vi alltid rekommendera något som är minst lika bra!

Vår vinrådgivning leds av Peter Wallin men involverar förstås hela vårt Wine Team. Din vinrådgivare ser också till att du får löpande information om exklusiva nyhetssläpp, events och provningar. Det är bara att kontakta Peter eller någon av de andra om du har några frågor eller vill ha hjälp med något. Läs mer om vårt Wine Team här nedanför.

- Jag har hållit på med vin hela mitt liv och jag älskar att resa för att hitta nya, härliga viner från världens alla hörn. 

Vin är min absolut största passion, som jag gärna delar med mig av. Sedan 2020 bor jag i Spanien och spanar lite extra efter nya spännande spanska producenter. Till er tjänst!
- Peter Wallin, Key Account Manager

 

Några av Peters senast rekommenderade viner
Få tips om nyheter och events!

Varje vecka - nya erbjudanden från några av vinvärldens bästa och mest spännande vinodlare.

- Vi älskar riktiga viner! Oavsett om de kommer från några av världens bästa och mest kända producenter eller från helt nya stjärnor!

Vin överbryggar tid och rum och generationsgränserna. Jag är Wine Teamets trendspanare och älskar att få dela med mig av nya härliga fynd i vinvärlden.
- Magnus Ericsson, CEO

 

- Vi har ett oslagbart sortiment och vi kan vin. Oavsett om du är ute efter ett prisvärt vin som ger mest bang for the buck eller om du vill ha det bästa av det bästa!

Oavsett vad du söker - vi kan få tag på det mesta. Om vi av någon anledning inte kan få tag på just den producenten du letar efter så i alla fall något minst lika bra från samma område i världen. 
- Ralf Nord Purchase and Brand Manager

- Vi har kontakter över hela världen men särskilt bra relationer till några av de bästa i Bordeaux. Det är en ynnest att kunna erbjuda några av världens mest eftertraktade viner till våra kunder. 

Jag har kommit att specialisera mig på Bordeaux och Bourgogne från några av vinvärldens bästa. Men jag älskar också prisvärd Chenin från exempelvis Sydafrika och något coolt och udda från Italien. 

- Magnus Olsson Fine Wines Buyer Manager