Mat & Vin

Mat är gott och vin är gott - men få saker slår den där härliga matchningen av ett riktigt härligt vin till en riktigt god rätt. Här kan du ta del av vår pedagogiska mat- och vinskola och du är alltid hjärtligt välkommen att fråga vårt wine team om hjälp om du behöver tips och råd. 

Fråga vårt Wine Team om råd!

Behöver du hjälp och tips om vad som passar till vad? Har du en meny som du vill ha viner till men är osäker på vad du ska välja? Hör av dig till vårt kunniga Wine Team så hjälper de dig. Maila oss på: wineteam@winefinder.com

Vilket vin ska jag dricka till...

Här får du tips på bästa matchningarna till maträtten.

Mat & vintips

Årets bästa viner 2022 - del 2

Andra delen av Årets Bästa Viner. Den här gången är de våra danska kollegor i butiken i Gentofte och vår VD Magnus Ericsson som tipsar om sina favoriter från 2022.

Magnus Ericsson
Årets Bästa Viner!

Winefinders Wine Team väljer årets bästa viner. I första delen ger vår Fine Wines expert Peter Wallin och våra proffsiga inköpare Magnus Olsson och Henrik Norén oss sina favoriter från det gångna året.

Magnus Ericsson
Rekordmånga slott på Årets stora Bordeauxmässa - slutgiltiga listan!

Notera 7 september i kalender - då är det åter dags för årets största vinfest för alla som älskar Bordeaux. Efter två års vila träffas vi återigen på Solliden i Stockholm. I år blir det rekordmånga deltagare. Här är listan med de deltagande egendomarna!

Magnus Ericsson
Alla våra artiklar om mat & vin

Mat & vinskola

Lär dig välja rätt viner till varje måltid och tillfälle!