Filtrera & anpassa

Viner från Pic-Chapoutier

En av Rhnedalens största, Michel Chapoutier,bestämde sig för atttillsammans med en av de största köksmästarna, Anne Sophie Pic från 3-stjärniga PIC i Valence, göra en serie viner. Båda har en strävan att söka efter perfektion och harmoni vilket ...

Läs mer om Pic-Chapoutier

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Pic-Chapoutier

En av Rhônedalens största, Michel Chapoutier, bestämde sig för att tillsammans med en av de största köksmästarna, Anne Sophie Pic från 3-stjärniga PIC i Valence, göra en serie viner. Båda har en strävan att söka efter perfektion och harmoni vilket återspeglar sig i detta vin.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du