Filtrera & anpassa

Viner producerade av Domaine du Seminaire

Domaine du Séminaire är en prisbelönt vinproducent som ligger i den södra delen av Rhnedalen i Frankrike. Vingården ligger i den lilla byn Tulette, mellan de berömda städerna Vaison-la-Romaine och Nyons.Vingården startades av familjen Michel 1958 och ...

Läs mer om Domaine du Seminaire

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine du Seminaire

Domaine du Séminaire är en prisbelönt vinproducent som ligger i den södra delen av Rhônedalen i Frankrike. Vingården ligger i den lilla byn Tulette, mellan de berömda städerna Vaison-la-Romaine och Nyons.

Vingården startades av familjen Michel 1958 och har sedan dess varit en av de mest ansedda vinproducenterna i området. Idag leds Domaine du Séminaire av Christian Voeux, som är en mycket erfaren vinmakare och anses vara en mästare på att producera Rhôneviner av högsta kvalitet.

Domaine du Séminaire producerar ett brett utbud av viner, inklusive röda, vita och roséviner, samt söta dessertviner. Deras mest kända vin är dock Côtes du Rhône Villages, som är gjord på en blandning av Grenache, Syrah och Mourvèdre-druvor.

Företaget har en stark miljöprofil och arbetar för att minska sin påverkan på miljön. De använder sig av organisk odling och hållbara metoder för att producera sina viner. De är också kända för sin hållbara vinproduktion som innefattar att man minskar användningen av kemikalier i vinodlingen.

Domaine du Séminaire är känd för sina välbalanserade och komplexa viner som uttrycker terroiren i Rhônedalen på ett fantastiskt sätt. Deras viner har vunnit flera priser och utmärkelser från ledande vinexperter över hela världen.

Sammanfattningsvis är Domaine du Séminaire en välrenommerad vinproducent som har en lång historia av att producera kvalitetsviner i Rhône-området. Med sin starka miljöprofil och hållbara vinproduktion fortsätter de att leverera fantastiska viner som uttrycker terroiren i Rhône på ett unikt sätt.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du