Filtrera & anpassa

Viner från Kreydenweiss Nimes

Domaine Marc Kreydenweiss producerar biodynamiska viner i Alsace och i Rhnedalen och man är lite av pionjärer. Vingården har nämligen varit certifierad som biodynamisk sedan 1989. I Andlau i Alsace, gör man bland annat vin från kända grand cru lägen ...

Läs mer om Kreydenweiss Nimes

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Kreydenweiss Nimes

Domaine Marc Kreydenweiss producerar biodynamiska viner i Alsace och i Rhônedalen och man är lite av pionjärer. Vingården har nämligen varit certifierad som biodynamisk sedan 1989. I Andlau i Alsace, gör man bland annat vin från kända grand cru lägen som Kastelberg, Wiebelsberg och Moenchberg. Vinerna är i huvudsak torra med en hög grad av mineralitet på grund av en fantastiska terroir, som består av skiffer och rosa sandsten. Vinframställningen är traditionell och vinerna lagras i stora neutrala gamla ekfat på ca 3000l. Marc Kreydenweiss och hans fru Emmanuelle finns i Manduel - Rhônedalen, och de producerar viner från druvor som carignan, syrah, grenache. Antoine - Marc son - producerar även han Alsaceviner.
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du