Filtrera & anpassa

Vitt vin från Sydafrika

Sydafrika är en av de främsta producenterna av vita viner i världen och producerar många högkvalitativa viner gjorda på olika druvor. De vita vinerna från Sydafrika har olika smakprofiler som passar till olika matkombinationer.Chenin Blanc är en av ...

Läs mer om Sydafrika
Dölj atlas

Mer om vin från Sydafrika


Sydafrika är en av de främsta producenterna av vita viner i världen och producerar många högkvalitativa viner gjorda på olika druvor. De vita vinerna från Sydafrika har olika smakprofiler som passar till olika matkombinationer.

Chenin Blanc är en av de mest odlade druvsorterna i Sydafrika och används för att producera många högkvalitativa vita viner. Chenin Blanc-viner har smaker av tropiska frukter, honung och äpplen och passar bra till fisk, skaldjur och sallader.

Sauvignon Blanc är en annan populär druva som används för att producera vita viner i Sydafrika. Sauvignon Blanc-viner har smaker av citrus, örter och gräs och passar perfekt till sallader, skaldjur och fisk.

Chardonnay är en annan druva som är välkänd för sina högkvalitativa vita viner. Chardonnay-viner från Sydafrika har smaker av smör, vanilj och tropiska frukter och passar bra till rätter av fisk, skaldjur och kyckling.

Semillon är en annan druva som används för att producera vita viner i Sydafrika. Semillon-viner har smaker av honung, aprikos och citrus och passar bra till fisk och skaldjur.

Så, oavsett om du vill ha en frisk Chenin Blanc till din skaldjursplatta eller en krämig Chardonnay till din kycklingrätt, finns det många vita viner från Sydafrika som passar till din favoritmat. Testa gärna olika kombinationer för att hitta den perfekta mat- och vinkombinationen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du