Winefinders vinprovningar

Vi älskar att prova vin och tycker om att göra det tillsammans med våra kunder under olika former. Allt från sortimentsprovningar, vinmakarbesök och traditionella sittande vinprovningar. Du hittar aktuella datum här!

Prova vin med oss på Winefinder!

Under 2018 breddar vi vår populära provningsverksamhet. Är du sugen på att testa våra viner så kan du nu gå på någon av våra introduktionsprovningar som vi nu kör i Malmö, Helsingborg och Göteborg. De preliminära datumen finns här nedanför. 

 

Augusti

23 augusti Stockholm - Skribentprovning "Nyheter & Lanseringar Höst" - du finner aktuella lanseringar här

 

September

5 september Stockholm - Årets stora Bordeauxprovning - läs mer här!

5 september Stockholm - Middag med Bordeauxslotten (SLUTSÅLD) 

10 september Stockholm - Vinprovning med Wolf Blass Chief Winemaker - Läs mer här!

 

November

15 november Stockholm - Skribentprovning "Nyheter & Lanseringar Vinter"

15 november Stockholm - Kundprovning "Nyheter & Lanseringar Vinter" - mer info inom kort.

 

Arrangera din egen provning

Via vår vinskola kan du få många bra tips om vad och hur du provar viner. Dessutom kan du välja någon av våra blandade lådor i vinbutiken, för att få ett stort urval av kvalitetsviner med olika teman som är en bra grund för provning.

Företagsprovningar

Tror du att det finns fler på ditt jobb som är intresserade av världens bästa viner? Vill du att Winefinder hjälper dig att arrangera företagsprovningar? Kontakta oss på kundtjanst@winefinder.se så kan vi hjälpa dig och dina vinintresserade kollegor.

Är du skribent?

Är du journalist eller aktiv bloggare och vill skriva om Winefinders viner, kontakta me@winefinder.se för ackreditering och inbjudan till dessa provningar. Nästa journalistprovning äger rum den 23 augusti 2018.

 

Dela!