Winefinders vinprovningar

Prova Winefinders viner

Med tusentals kvalitetsviner från hela världen tillgängliga på Winefinder.se finns det minst sagt en hel del att prova och upptäcka. Då och då arrangerar vi därför vinprovningar, både för journalister och allmänheten. Särskilt i samband med våra nyhetssläpp, då vi vill visa upp det nya och spännande som vårt Wine Team har letat fram. Vi anordnar även andra vinprovningar kring olika teman, bland annat arrangerar vi årligen Sveriges största Bordeauxprovning.

Aktuella provningar i november

Helsingborg & Malmö

29 november - Helsingborg: Viner till jul och nyår: Bordeaux. Läs mer här!

30 november - Malmö: Viner till jul och nyår: Bordeaux. Läs mer här!

Aktuella provningar i december

Helsingborg och Malmö

11 december - Malmö: Champagne & bubbel inför nyår. Läs mer här!

12 december - Helsingborg: Champagne & bubbel inför nyår. Läs mer här! 

Arrangera din egen provning

Via vår vinskola kan du få många bra tips om vad och hur du provar viner. Dessutom kan du välja någon av våra blandade lådor i vinbutiken, för att få ett stort urval av kvalitetsviner med olika teman som är en bra grund för provning.

Företagsprovningar

Tror du att det finns fler på ditt jobb som är intresserade av världens bästa viner? Vill du att Winefinder hjälper dig att arrangera företagsprovningar? Kontakta oss på kundtjanst@winefinder.se så kan vi hjälpa dig och dina vinintresserade kollegor.

Är du skribent?

Är du journalist eller aktiv bloggare och vill skriva om Winefinders viner, kontakta me@winefinder.se för ackreditering och inbjudan till dessa provningar.

 

Dela!