Winefinders vinprovningar

Prova Winefinders viner

Med nästan 4 000 kvalitetsviner från hela världen tillgängliga på Winefinder.se finns det minst sagt en hel del att prova och upptäcka. Då och då arrangerar vi därför vinprovningar, både för journalister och allmänheten. Särskilt i samband med våra nyhetssläpp, då vi vill visa upp det nya och spännande som vårt Wine Team har letat fram. Vi anordnar även andra vinprovningar kring olika teman, bland annat arrangerar vi årligen Sveriges största Bordeauxprovning.

Aktuella provningar

 

Exklusiv glas- och vinprovning med Laetizia Riedel

Upptäck hur du kan förhöja din vinupplevelse med rätt vinglas! Många känner inte till glasets betydelse för att föra samman vinets utseende, doft och smak. Riedel, Penfolds och Winefinder bjuder därför in till ett unikt tillfälle att prova tre toppviner från Penfolds prisbelönta vinserie ”The Collection” i Riedels druvspecifika vinglas. Provningen leds av Laetizia Riedel (på engelska). 

Onsdagen den 8 mars kl. 18.00-19.30
Blekholmsterassen 30 Klara Strand, Stockholm
Lokal: Ängsö Lounge

Pris: 895 kr

Läs mer och köp biljett här: https://www.winefinder.se/vin-och-glasprovning

Arrangera din egen provning

Via vår vinskola kan du få många bra tips om vad och hur du provar viner. Dessutom kan du välja någon av våra blandade lådor i vinbutiken, för att få ett stort urval av kvalitetsviner med olika teman som är en bra grund för provning.

Företagsprovningar

Tror du att det finns fler på ditt jobb som är intresserade av världens bästa viner? Vill du att Winefinder hjälper dig att arrangera företagsprovningar? Kontakta oss på kundtjanst@winefinder.se så kan vi hjälpa dig och dina vinintresserade kollegor.

Är du skribent?

Är du journalist eller aktiv bloggare och vill skriva om Winefinders viner, kontakta me@winefinder.se för ackreditering och inbjudan till dessa provningar.

 

Dela!
Mitt kök & Vin vinklubb

Mitt Kök tilllsammans med Winefinder hjälper dig att välja det vin som passar bäst till maten.

Restaurang med alkoholtillstånd? Välkommen att bli kund hos oss!

Winefinder har länge varit nästan helt inriktad mot privatkunder, men allt fler restauranger har börjat upptäcka oss som alternativ. Fördelarna med att handla hos Winefinder är flera; Vi har ett enormt utbud, med närmare 4000 viner från hundratals producenter, bestående av både världskändisar och mindre berömda guldkorn.