Filtrera & anpassa

Viner från Domaine de Ferrand

Fram till mitten av 1990-talet såldes det mesta av vinet från Domaine Ferrand till négocianter. Men när Philippe Bravay, fjärde generationen som driver egendomen, tog över så började man buteljera vinet under eget namn. Och sedan dess har egendomen ...

Läs mer om Domaine de Ferrand

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Domaine de Ferrand

Fram till mitten av 1990-talet såldes det mesta av vinet från Domaine Ferrand till négocianter. Men när Philippe Bravay, fjärde generationen som driver egendomen, tog över så började man buteljera vinet under eget namn. Och sedan dess har egendomen utvecklats enormt. 

Man äger idag 5,5 hektar i Châteauneuf och marken ligger i vingårdslägen (lieu-dits) som Cabrieres och La Gardiole (planterade mellan 1910 och 1930). Philippe har också tillgång till 10 hektar Côtes du Rhône runt egendomen med enskilda lägen av mycket gamla vinstockar. 

De flesta vinerna görs i en traditionell stil med lagring i cementtankar. Här finns ingen prestige Châteauneuf utan de bästa druvorna går till Domaine Ferrands Châteauneuf-du-Pape. Däremot finns tre olika Côtes du Rhône-viner. En från lite yngre stockar, kallad Mistral, en Cuvée Antique Vieilles Vignes (från gamla stockar) och så La Ferrande som görs på 100 procent syrah som lagras i ett år i barriques.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du