Filtrera & anpassa

Viner från Sunu Wines

Sunu ärBetz Family Winerys senaste projekt för att producera Pinot Noir från vingårdar i Oregons Willamette Valley.För tjugotvå år sedan grundades Betz Family Winery med en grundläggande princip Vi ska oupphörligt söka efter vingårdar av högsta ...

Läs mer om Sunu Wines
Dölj atlas

Mer om viner från Sunu Wines

Sunu är Betz Family Winery's senaste projekt för att producera Pinot Noir från vingårdar i Oregon's Willamette Valley. För tjugotvå år sedan grundades Betz Family Winery med en grundläggande princip: Vi ska oupphörligt söka efter vingårdar av högsta kvalitet och var uppmärksam på alla detaljer i vingården och ge oss själva tid i källaren för att långsamt utveckla varje vingårds unika egenskaper. Fransmännen har ett ordspråk för hur man ser vingården som den främsta motorn för vinkvalitet och karaktär, "Sous Nous", vilket betyder "under oss." Vi tror inte att vinets ”själ” finns i källaren ... det är under oss i blandningen av jord och vinstockar.Denna sträva har nu lett till Betz till en ny destination. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du