Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Mosquita Muerta Wines Cordero Con Piel de Lobo Malbec 2022
Våra kunder tycker

Mosquita Muerta WinesCordero Con Piel de Lobo Malbec 2022

Argentina, Mendoza, 750 ml, 13,5%

"Ett får i vargakläder"... Ingenting är vad det verkar, uppfattningen är vår bästa förmåga. Tänk på fåren som lämnar flocken för att vara huvudpersonen, ironin är dess bästa kvalitet. Med Cordero Con Piel de Lobo Malbec vill Mosquita Muerta skoja med oss - och med hjälp av specialdesignade etiketter···

Styckvis

179 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 074 kr

Årgång

2022

Smaknotering

Mycket rik och frukt- och bärdriven doft med toner av blå plommon, björnbär och blåbär med kryddiga nyanser av färska örter oh vanilj. Smaken är generöst fyllig där fruktigheten balanseras upp med en pigg syra och runda och välintegrerade tanniner.

Drickes
2023-2028
Alkoholhalt
13,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

James Suckling
90p 90 p "youthful and easygoing with fine tannins and pretty red berry fruit. Drink now."

Fresh and fruity with aromas of strawberries, cherries, cranberries and bark. Medium-bodied, youthful and easygoing with fine tannins and pretty red berry fruit. Drink now.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

"Mosquita Muerta" är ett spanskt uttryck som används för att beskriva en person med uppenbarligen liten potential för framgång som slutar med att åstadkomma en anmärkningsvärd bedrift.

Jose Millán valde detta namn för sitt projekt för att skriva de i regionen som tvivlade på hans potential som vinföretagare på näsan.

Cirka 70 % av Mosquita Muertas produktion säljs i Buenos Aires, där vinerna har blivit en succé över en natt bland argentinska vinkännare. 

"Jag började 2009 med huvudidén att skapa Premium Blends, och inte bara Malbec. För att åstadkomma detta gör vi ett noggrant urval av de olika sorterna, från olika vingårdar vid foten av Anderna, i de viktigaste vinregionerna från Mendoza, Argentina.” – José Millan

 

Uco Valley, som Gualtallary, Vista Flores, El Manzano, Chacayes och Lujan de Cuyo-Maipú (Malbecs första region) som Perdriel, Barrancas, Agrelo är några av de vingårdsplatser som det hämats druvor från.

Detta är ett väldigt personligt projekt eftersom José är den som namngav och definierade varje vin. Bakom varje Mosquita Muerta-vin finns en historia från José som han vill berätta för oss...

https://www.mosquitamuertawines.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du