Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Amédée La Cedraie Rouge EKO 2021

AmédéeLa Cedraie Rouge EKO 2021

Ekologisk

Frankrike, Cotes du Ventoux, 750 ml, 14%

Druvorna till Amédée La Cedraie Rouge växer på en kritig jordmån. Denna cuvee består av 70% Grenache och 30% Syrah. Skörden skedde mellan slutet av september och mitten av oktober och druvorna genomgå en skalmaceration 7-15 dagar innan jäsning. Endast frirunnen druvjuice användes till vinet.

Styckvis

119 kr

/flaskaOrd. pris 159 kr
Låda (6 st)

714 kr

Ord. pris 954 kr
Årgång

2021

Smaknotering

Ung och frisk doft av färska bär (hallon och svarta vinbär) med en hint av mogna frukter. Smaken är frisk och fruktig med aromer av färska bär och en hint av svartvinbärslikör, fint balanserad med fräschör.

Drickes
2023-2026
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Amédée Giniès, grundaren av Amédée Cellars, är den som som brukar tillkännages som var pionjär för att öka medvetenheten om vinerna från Luberon och erkännandet av beteckningen som kontrollerat ursprung.
http://www.les-vins-amedee.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du