Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Scheid Family Wines Ranch 32 Pinot Noir  2021

Scheid Family WinesRanch 32 Pinot Noir 2021

USA, Monterey County, 750 ml, 13%

Ny årgång av publikfavoriten Ranch 32 från Scheid Family Wines. Detta är den bästa årgången av detta vin vi någonsin presenterat. Druvorna till det här vinet hämtas från det relativt svala Montrey County vilket är orsaken till fräschören i vinet - en kalifornisk pinot noir som är allt annat tung och···

Låda (6 st)

996 kr

Flaskpris 166 kr Ord. pris 1 170 kr
Årgång

2021

Smaknotering

Klassisk doft av röda bär, mineral och skog. Smaken är slank och fräsch med nervig pinot-frukt. Här möts vi av en frisk röd frukt, riktigt solmogen (hallon och jordgubbar) som kombineras med mineraltoner, lite ek som tillsammans med en pigg syra lyfter vinet.  Toppklass för pengarna!

Drickes
2023-2026
Alkoholhalt
13%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Winefinders Wine Team

Jakten på otroligt prisvärd Pinot Noir fortsätter. Ranch 32 imponerade stort när vi nyligen vi provade oss igenom en massa Pinot Noir-viner. Det här är en smakrik och snygg Pinot Noir med västkustens fina frukt.

Winefinder

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Scheid Family Wines startades 1972 av Al Scheid. Han var en av de första som såg potentialen i Monterey County och började odla vin i området. Än idag lägger de lägger mycket fokus på Monterey som vinregion; de är väldigt stolta över området och drivs av övertygelsen att producera viner av världsklass till överkomliga priser. District7 är utan tvekan en av de mest spännande vinregionerna i Kalifornien. Med sin pinot noir har de vunnit internationella priser och utmärkelser och fått fina recensioner världen över.

https://www.scheidvineyards.com
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du