Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Kaiken Wines Indómito Malbec 2019
Våra kunder tycker

Kaiken WinesIndómito Malbec 2019

Argentina, Mendoza, 750 ml, 14,5%

Indomito Malbec är gjord på Malbec-druvor från utvalda vingårdslägen i Altamira i Ucodalen. Vinrankorna är planterade på en höjd av över 1 200 m.o.h. på en stenig jordmån med en blandning av kalk- och sandavlagringar, vulkanaska och lerjord. Mängden regn är begränsad till ca. 350 mm/år, så vinstocka···

Styckvis

189 kr

/flaskaOrd. pris 229 kr
Låda (12 st)

2 268 kr

Ord. pris 2 748 kr
Årgång

2019

Druvor

Malbec

Smaknotering

Vinet har en mörk rubinröd färg med en fin violett kant. I doften hittar du delikata nyanser av viol, vildrosor och nypon samt mer genomträngande toner av jordgubbar och plommon. Dessa nyanser återfinns även i smaken som även har fin silkig frukt samt mörkare toner av choklad och lite lakrits. Eftersmaken är lång, med en spännande harmoni mellan fruktig sötma och fräschör. Redo att njuta! Serveras till smakrika vegetariska rätter, tapas, pastarätter och går som hand i handske till de flesta kötträtter.

Drickes
Alkoholhalt
14,5%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Så tycker experterna

Decanter
96 p "Really fresh and juicy, with lovely sweetness, floral elegance."

Lifted perfumed nose of violets, lilies and roses over beautiful dark fruit and baking spice undertones. Really fresh and juicy, with lovely sweetness, floral elegance.

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

Det var 2002 som Aurelio Montes från kultförklarade chilenska Viña Montes skapade Kaiken i Mendoza, Argentina. Idag är Kaiken den argentinska delen av en tvådelad vinproduktion på båda sidor Anderna och trots att man producerar nästan 7 miljoner liter vin så har man siktet helt inställt på kvalitet. Vinerna är gjorda av utvalda druvor från deras egna vingårdar i de bästa vinregioner i Mendoza och Salta.

Producenten uppger att deras viner tillverkas utan animaliska produkter och därmed är passande för dig som är vegan.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du