Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Shutter Wines

Med många 100-poängare i bagaget är vinmakarparet Denis och May-Britt Malbec en erfaren duo - Denis är född och uppvuxen på legendariska Bordeauxslottet Chteau Latour, där han också varit vinmakare. May-Britt arbetade tidigare som sommelier i Sverige ...

Läs mer om Shutter Wines
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Shutter Wines

Med många 100-poängare i bagaget är vinmakarparet Denis och May-Britt Malbec en erfaren duo - Denis är född och uppvuxen på legendariska Bordeauxslottet Château Latour, där han också varit vinmakare. May-Britt arbetade tidigare som sommelier i Sverige och har emottagit Prince Henri-Melchior de Polignac Award. Denis gick tragiskt bort i en bilolycka i april 2016 och lämnar efter dog ett arv av vinmakning på egendomar som Latour, Kapcsàndy och Blankett Estate.