Filtrera & anpassa

Viner från Gomez Cruzado

Den lilla bodeganGomez Cruzado ligger iHaro i Rioja Alta. Haro är den mindre av de två stora städerna i Rioja och här finnsdet legendariska området Barrio de la Estacin, som är just vad det låter som området vid stationen. Under 1800-talet var det ...

Läs mer om Gomez Cruzado
Dölj atlas

Mer om viner från Gomez Cruzado

Den lilla bodegan Gomez Cruzado ligger i Haro i Rioja Alta. Haro är den mindre av de två ”stora” städerna i Rioja och här finns det legendariska området Barrio de la Estación, som är just vad det låter som: området vid stationen. Under 1800-talet var det nämligen viktigt för bodegorna att ha närheten till transportmedel och kommunikation, varför flera bodegor finns kvar än idag. Gomez Cruzado är den minsta i det här området, men har blivit allt mer uppmärksammat för sina intressanta viner. År 2015 vann bodegan TripAdvisors Certificate of Excellence som turistmål. 

Vineriet grundades redan 1886, blev allt mer bortglömt under 1900-talet. År 2003 tog dock de fyra partners som driver bodegan idag över, med höga ambitioner. Mycket i vineriet har rustats upp, men det finns fortfarande en stor vördnad för traditionen. Inhemsk jäst används och vinerna vinifieras i äggformade kar. Som belöning har de bl. a. vunnit utmärkelser för sina viner i San Remo, Barcelona, ​​Rom, Amberes, Sofia, Ljubljana och Bacchus '96 (Madrid). Egendomen har odlingar i både Rioja Alta och Rioja Alavesa.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du