Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Domaine l´Oubliée

Xavier Courant är en exilparisare som jobbat hela sitt liv med vin. Han bestämde sig för att komma ännu närmare vinet och studerade därför vitikultur och vinifikation under ett år och begav sig därefter till Loiredalen. Där jobbade han först under ...

Läs mer om Domaine l´Oubliée
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Domaine l´Oubliée

Xavier Courant är en exilparisare som jobbat hela sitt liv med vin. Han bestämde sig för att komma ännu närmare vinet och studerade därför vitikultur och vinifikation under ett år och begav sig därefter till Loiredalen. Där jobbade han först under legendariska Romain Guiberteau i Saumur som lärde honom att glömma allt konventionellt han lärt sig i skolbänken. År 2009 lyckades han köpa tre vingårdar planterade med Cabernet Franc och Chenin Blanc i kommunen Saint-Patrice i hjärtat av rödvinsdistriktet Bourgueil. Idag äger han sammanlagt 6,4 hektar som alla odlas ekologiskt med biodynamiska tillvägagångssätt. Xaviers viner är rena, fruktdrivna och expressiva med just den där oemotståndliga örtigheten som gör cabernet franc så tilltalande. Såväl hans röda som hans vita viner tål såväl lagring som att drickas unga. Ett måste för Loire-älskaren!