Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Castenet

Egendomen Chteau Castenet ligger i byn Auriolles som är belägen i appellationen Entre-Deux-Mers i Bordeaux. Man producerar både rött, vitt och rosévin av druvor från de fyra olika appellationerna Bordeaux, Bordeaux Superieur, Entre-Deux-Mers och ...

Läs mer om Chateau Castenet
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Castenet

Egendomen Château Castenet ligger i byn Auriolles som är belägen i appellationen Entre-Deux-Mers i Bordeaux. Man producerar både rött, vitt och rosévin av druvor från de fyra olika appellationerna Bordeaux, Bordeaux Superieur, Entre-Deux-Mers och Bordeaux Rosé. Château Castenet har vunnit ett flertal priser och utmärkelser för sin kvalitet, bland annat guldmedaljen ”Médaille d’Or” i tävlingen Concours de Bordeaux 2018. Egendomens historia dateras tillbaka till 1850 men drivs sedan 2010 av unga paret Mylene och Guillaume Guennec som båda vuxit upp i vinmakningsmiljö. Deras mål är att respektera områdets terroir genom att göra viner med så lite intervention som möjligt - både ute i vingårdarna och i vineriet. Ägornas storlek är 34,8 hektar varav 8,9 av dessa är planterade med gröna druvor och 25,8 hektar ör dedikerade till blå druvsorter.