Filtrera & anpassa

Viner från Chateau Beaubois

Chateau Beaubois historia går så långt tillbaka som 1100-talet när de cisterciensmunkarna i Franquevaux Abbey upptäckte det fantastiska terroiret i Costieres de Nimes, som är en del av det berömda Rhone-området. Idag ägs slottet av syskonen Fanny och ...

Läs mer om Chateau Beaubois
Dölj atlas

Mer om viner från Chateau Beaubois

Chateau Beaubois historia går så långt tillbaka som 1100-talet när de cisterciensmunkarna i Franquevaux Abbey upptäckte det fantastiska terroiret i Costieres de Nimes, som är en del av det berömda Rhone-området. Idag ägs slottet av syskonen Fanny och François Boyer, som är fjärde generation att ärva slottet. Slottet är en av pionjärerna för ekologiskt vin i området och idag gör de ekologiskt vin på de 51 hektar vingårdar. Båda syskon letar efter en stil på viner med friskhet, frukt och elegans. De druvorna som odlas på gården är de klassiska sydfranska druvorna: Viognier, Roussanne och Grenache Blanc för de vita och Syrah, Grenache, Mourvèdre, Marselan och Cinsault för de röda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du