Filtrera & anpassa

Viner från Bodegas Tempore

Bodegas Tempore grundades av familjen Yago Aznar som har varit vinodlare i fyra generationer. Bodega ligger i den spanska vinregionen Aragon, som är känd för ett extremt klimat med mycket minimal nederbörd och höga temperaturfluktuationer - ett hårt ...

Läs mer om Bodegas Tempore
Dölj atlas

Mer om viner från Bodegas Tempore

Bodegas Tempore grundades av familjen Yago Aznar som har varit vinodlare i fyra generationer. Bodega ligger i den spanska vinregionen Aragon, som är känd för ett extremt klimat med mycket minimal nederbörd och höga temperaturfluktuationer - ett hårt klimat för människor men som druvorna Garnacha och Tempranillo trivs i. Familjen är specialister på de två gamla traditionella druvsorter som är de enda som odlas på vingårdens 75 hektar vingårdar. Familjen arbetar utifrån filosofin att kvaliteten börjar i fältet och vingårdarna odlas enligt både organiska och hållbara principer och man försöker alltid hålla skördeavkastningen låg.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du