Filtrera & anpassa

Viner från Betz Family Winery

Familjens Betz motto lyder Det finns inget genvägar till ett kvalitet i vin. Det börjar i vingården och slutar i vinkällaren. Sedan starten 1997 har familjen haft som mål att skapa tilltalande viner med individuell karaktär som är både tillgängliga ...

Läs mer om Betz Family Winery
Dölj atlas

Mer om viner från Betz Family Winery

Familjens Betz motto lyder ”Det finns inget genvägar till ett kvalitet i vin. Det börjar i vingården och slutar i vinkällaren”. Sedan starten 1997 har familjen haft som mål att skapa tilltalande viner med individuell karaktär som är både tillgängliga men samtidigt lagringsbara. Det viktigaste fokuset har dock varit att visa potentialen i Washington State som vinregion. Idag består Betz vineri av två familjer vars familjemedlemmar alla är dedikerade i att föra familjearvet vidare.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du