Filtrera & anpassa

Viner från Gen del Alma

Gen del Alma är en ung producent som startades 2012 av Gerardo Michelini från Zorzal och hans fru - vinmakare Andrea Mufatto. Gerardo och Andrea har planterat vinrankor på sin egen mark nära Zorzal. Deras mål är att göra viner som visar upp ...

Läs mer om Gen del Alma
Dölj atlas

Mer om viner från Gen del Alma

Gen del Alma är en ung producent som startades 2012 av Gerardo Michelini från Zorzal och hans fru - vinmakare Andrea Mufatto. Gerardo och Andrea har planterat vinrankor på sin egen mark nära Zorzal. Deras mål är att göra viner som visar upp mineralitet och fräschör från hela Uco-dalens allra bästa delområde - Gualtallary. Genom att ge druvorna en mycket mild vinification med jäsning (ofta hela klasar) med vildjäst i betongägg eller gamla ekfat vilket får frukten att verkligen skina igenom. De producerar för närvarande 3 viner: en Bordeaux-blandning och två vågade blandningar där Malbec och Cabernet kombineras med Pinot Noir.

 

Gen del Alma ingår i Barbarians - En grupp av Argentinas mest revolutionära vinmakare. Gruppen består av oberoende små familjeägda "boutique" vingårdar specialiserade på kvalitetsviner från Uco Valley i Mendoza. Namnet Barbarians är inspirerat av det legendariska argentinska rugbylaget som grundades 1890. Var och en av familjerna har sin egen personlighet och stil, men gemensamt för dem alla är deras passion för hållbar och naturlig vinproduktion med respekt för miljön och samhället. Men samtidigt så är det inte rädda för att bryta normer och experimentera i både ute i vingården och källaren för att på bästa och renaste sätt visa det överflöd av spännande och varierade terroirer som Uco Valley har att erbjuda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du