Filtrera & anpassa

Viner producerade i Santa Barbara

Vindistriktet Santa Barbara ligger på Kaliforniens centrala kust, cirka två timmars bilfärd norr om Los Angeles. Området har en lång historia av vinodling och har på senare år blivit alltmer känt för sina högkvalitativa viner.En av anledningarna till ...

Läs mer om Santa Barbara i USA
Dölj atlas

Mer om viner från Santa Barbara


Vindistriktet Santa Barbara ligger på Kaliforniens centrala kust, cirka två timmars bilfärd norr om Los Angeles. Området har en lång historia av vinodling och har på senare år blivit alltmer känt för sina högkvalitativa viner.

En av anledningarna till att Santa Barbara har blivit en sådan populär vinregion är det svala, marina klimatet som påverkas av kalla havsströmmar. Detta skapar en unik kombination av jordmån och klimatförhållanden som är idealisk för druvor som Pinot Noir och Chardonnay.

Santa Barbara består av fem huvudsakliga subregioner: Santa Maria Valley, Santa Ynez Valley, Sta. Rita Hills, Ballard Canyon och Happy Canyon. Varje område har sina egna unika klimatförhållanden och jordmånskarakteristika, vilket resulterar i olika druvsorter och smaker.

Santa Maria Valley är känt för sina Pinot Noir-viner, medan Santa Ynez Valley är känt för sin Chardonnay. Sta. Rita Hills är också känd för sina Pinot Noir-viner, men har också en växande rykte för sina Syrah-viner. Ballard Canyon har specialiserat sig på Rhône-druvor, medan Happy Canyon är känt för sin Sauvignon Blanc och andra Bordeaux-sorter.

De flesta vinodlare i Santa Barbara använder hållbara och miljövänliga metoder för att odla sina druvor. Många gårder erbjuder också besökare vinprovningar, turer och andra upplevelser, vilket gör det till en populär turistdestination.

Sammanfattningsvis är Santa Barbara ett fascinerande vindistrikt som är känt för sina högkvalitativa viner och unika klimatförhållanden. Med fem subregioner som var och en erbjuder olika druvsorter och smaker är det definitivt värt ett besök för alla vinälskare som vill upptäcka några av de bästa vinerna som Kalifornien har att erbjuda.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du