Filtrera & anpassa

Viner från Jonata

Jonata bildades i början sv 1990-talet av en trio män som köpte en sandig jordplätt på närmare 250 hektar i Santa Ynez Valley. De tre var miljonären Charles Banks, Hollywoodproducenten och miljardären Arnon Milchan och mediamogulen och miljardären ...

Läs mer om Jonata

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Jonata

Jonata bildades i början sv 1990-talet av en trio män som köpte en sandig jordplätt på närmare 250 hektar i Santa Ynez Valley. De tre var miljonären Charles Banks, Hollywoodproducenten och miljardären Arnon Milchan och mediamogulen (och miljardären) Gerald Levin. När de frågade sin franska expertrådgivare, Fréderic Engerer från Château Latour, var de kunde plantera druvor så pekade denne ut runt två hektar. Resten kunde ägnas åt sparris!

Men trion var inte lättskrämda utan valde att plantera drygt 30 hektar med tio olika druvsorter som cabernet sauvignon, sauvignon blanc, cabernet franc, sémillon, petit verdot, syrah, viognier, grenache och sangiovese. Planen var att ta bort de druvor som inte funkade i det torra ogästvänliga klimatet. Det visade sig dock att alla trivdes utmärkt och ingen behövde rotas upp. Och tur var väl det - för vinerna har också blivit lysande. 

Matt Dees har varit vinmakare sedan den första skörden 2004 och något gör han och teamet rätt. Jonatas viner har inte bara charmat konsumenter utan också vinkritiker som Robert Parker, Antonio Galloni och Stephen Tanzer. Här finns Flor som är en torr sauvignon blanc, La Miel som är en amerikansk version av Sauternes, Fuerza som är en Petit Verdot, sangiovesevinet Tierra, Phoenix Merlot, Todos som är en blandning av "allt (men mest syrah), La Sangre som är en Côte-Rôtie-blandning med syrah och lite viognier, El Alma som är en bordeaux-blend men med cabernet franc som dominerande druva och slutligen El Desafio som också den är har inspiration från Bordeaux med cabernet sauvignon, cabernet franc, petit verdot och merlot. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du