Filtrera & anpassa

Viner från Brewer-Clifton

Brewer-Clifton är ett samarbete mellan den före detta sångaren och surfaren Stewe Clifton och den före detta professorn i franska Greg Brewer. Det hela började i ett plåtskjul i mitten av 1990-talet med några 100 lådor från Sta Rita Hilss AVA. I dag ...

Läs mer om Brewer-Clifton

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Brewer-Clifton

Brewer-Clifton är ett samarbete mellan den före detta sångaren och surfaren Stewe Clifton och den före detta professorn i franska Greg Brewer. Det hela började i ett plåtskjul i mitten av 1990-talet med några 100 lådor från Sta Rita Hilss AVA. I dag gör man över 10000 lådor vin från vingårdar som man själv har total kontroll över. Och Brewer-Cliftons chardonnay- och pinot noirviner är hett eftertraktade.

Sedan 2015 har man en ny delägare i sommeliern Ken Fredrickson. 

Steve Clifton gör även vin under namnet Palmina - en etikett som helt fokuserar på italienska druvsorter och Greg Brewer är också vinmakare på Melville - en annan egendom i Sta. Rita Hills.

 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du