Filtrera & anpassa

Viner från Ampelos

Rebecca och Peter Works var båda framgångsrika karriärmänniskor som på 1990-talet tröttnade på ekorrhjulet och köpte sig en vingård i Santa Ynez Valley och med stor medvetenhet gått från klarhet till klarhet som vinproducenter av högsta kvalitet ...

Läs mer om Ampelos

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Ampelos

Rebecca och Peter Works var båda framgångsrika karriärmänniskor som på 1990-talet tröttnade på ekorrhjulet och köpte sig en vingård i Santa Ynez Valley och med stor medvetenhet gått från klarhet till klarhet som vinproducenter av högsta kvalitet. Deras miljötänk har lett dem till att bli det första vineriet i Kalifornien att certifierats som biodynamiskt och ekologiskt hållbart.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du