Filtrera & anpassa

Viner från Melville

Ron Melville är affärsmannen som 1987 började studera vitikultur för att ge sig i kast med att göra kvalitetsviner - först i Sonoma Countys Knights Valley och nu sedan 20 år i västra Santa Ynez Valley. Det var Rons kärlek till Bourgogne som fick ...

Läs mer om Melville

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Melville

Ron Melville är affärsmannen som 1987 började studera vitikultur för att ge sig i kast med att göra kvalitetsviner - först i Sonoma Countys Knights Valley och nu sedan 20 år i västra Santa Ynez Valley. Det var Rons kärlek till Bourgogne som fick honom att tillsammans med sina söner slå sig ner i Lompoc - Santa Rita Hills AVA 1996. Här har man nu drygt 30 hektar planterade med fämst pinot noir och chardonnay men också lite Rhônedruvor som syrah och viognier. Frukten gick ursprungligen till andra egendomar/vinproducenter men sedan slutet av 1990-talet har man buteljerat sina egna viner. 

I dag gör man högklassig chardonnay och pinot men också syrah och viognier. Man har även en ny serie med viner som går under etiketten Vernas Vineyard med frukt som kommer från Cat Canyon i Santa Barbara/Los Alamos. 

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du