Filtrera & anpassa

Viner producerade av Sea Smoke

Sea Smoke är en välkänd vinproducent från Kalifornien i USA. Företaget är beläget i Santa Barbara County, där det är känt för sina högkvalitativa Pinot Noir-viner. Sea Smoke grundades år 1999 av Bob Davids, som hade en passion för vinproduktion och ...

Läs mer om Sea Smoke

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Sea Smoke

Sea Smoke är en välkänd vinproducent från Kalifornien i USA. Företaget är beläget i Santa Barbara County, där det är känt för sina högkvalitativa Pinot Noir-viner. Sea Smoke grundades år 1999 av Bob Davids, som hade en passion för vinproduktion och en vision om att skapa några av de bästa vinerna i världen.

Sea Smoke äger och driver flera vingårdar i Santa Rita Hills-området, som är kända för dess unika klimat och jordmån, vilket ger druvorna en unik karaktär och smak. Vingårdarna är planterade med Dijon-kloner av Pinot Noir-druvor, som ger vinerna en intensiv fruktighet och komplexitet.

Sea Smoke är känd för sin hängivenhet till kvalitet och detaljer. Varje vinranka tas om hand med stor omsorg och skördas för hand, vilket ger maximal smak och kvalitet. Vinerna fermenteras sedan i små tankar och mognar på franska ekfat i minst 16 månader. Resultatet är en serie av högkvalitativa viner med en mjuk, rund och fyllig smak, med toner av röda bär, vanilj och kryddor.

Sea Smoke har fått många utmärkelser och höga betyg från kända vinexperter runt om i världen, inklusive Wine Spectator och Robert Parker. Företaget är stolt över sin hållbarhetspraxis, inklusive sin certifierade ekologiska odling, vilket bidrar till att skydda miljön och ge druvorna en unik karaktär.

Sea Smoke har blivit en av de mest kända och respekterade vinproducenterna i USA, och dess Pinot Noir-viner är eftertraktade av vinälskare över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du