Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Feuerheerd´s Colheita Port 2008

Vad tyckte du?

Feuerheerd´s Colheita Port 2008

Portugal, Porto, 750 ml, 20%

Delikat Colheita från 2008, vilket var en fantastisk årgång för portviner. Vinet har en bärnsten mörk nyans. För alla som vill skämma bort sig själva - eller andra. Colheita har sötma, syra och en elegans som gör den lämplig som en sval aperitif, till de sötaste desserterna och ostbrickan. En Colhei ···

Styckvis

299:-

/flaska
Låda (6 st)

299:-

/flaska, totalt 1 794:-
Fyllighet
Sötma
Fruktsyra
  • Milda ostar
  • Starka ostar
  • Dessert
Årgång

2008

Druvor

Touriga Nacional, Touriga Franca/Touriga Francesa, Tinto Cão, Tinta Barroca, Tinta Roriz

Smaknotering

Massor av torkade russin, fikon, karamell, choklad, katrinplommon, nötter och kanderat socker i en välbalanserad koncentrerad doft och smak.

Drickes
2019-2045
Alkoholhalt
20%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Detta vin är ännu inte betygsatt av våra kunder.
Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

0/5051

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet passar mycket bra till smakrika ostar samt till desserter med choklad och nötter. Att njuta vinet på egen hand är också en upplevelse i sig.

Vinet

Delikat Colheita från 2008, vilket var en fantastisk årgång för portviner. Vinet har en bärnsten mörk nyans. För alla som vill skämma bort sig själva - eller andra. Colheita har sötma, syra och en elegans som gör den lämplig som en sval aperitif, till de sötaste desserterna och ostbrickan. En Colheita lagras minst sju år på fat och uppnår därmed en enastående koncentration och komplexitet och bär alltid 2 år på etiketten, skördår och tappningsår. Colheita är en port som enbart buteljeras från de bästa åren.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du