Filtrera & anpassa

Viner gjorda på Tinta Barroca

Tinta Barroca är en vindruva som är vanligt förekommande i Portugal, särskilt i Dourodalen. Den trivs i ett varmt och torrt klimat och är en av de mest använda druvsorterna i portvinstillverkning.Tinta Barroca har en unik smakprofil med inslag av ...

Läs mer om Tinta Barroca
Dölj atlas

Mer om vin med Tinta Barroca

Tinta Barroca är en vindruva som är vanligt förekommande i Portugal, särskilt i Dourodalen. Den trivs i ett varmt och torrt klimat och är en av de mest använda druvsorterna i portvinstillverkning.

Tinta Barroca har en unik smakprofil med inslag av mörka bär, kryddor och choklad. Den är kraftfull och robust, med hög alkoholhalt och mjuka tanniner. Dessa egenskaper gör Tinta Barroca till en utmärkt druva för att göra fylliga röda viner som passar bra till en rad olika maträtter.

En av de mest populära maträtterna att kombinera med Tinta Barroca-viner är grillat kött. De kraftfulla smakerna i vinet balanserar perfekt med den intensiva smaken av grillad biff eller lamm. Andra maträtter som passar bra med Tinta Barroca inkluderar smakrika grytor, kryddiga korvar och hårda ostar.

Tinta Barroca är en mångsidig druva som kan användas både i enkla och mer komplexa viner. Dess höga sockerhalt gör den också idealisk för att producera söta viner och portviner.

I Portugal är Tinta Barroca en viktig druva i portvinstillverkning, men den odlas även i andra delar av världen, inklusive Australien, Sydafrika och USA. Vindruvan är en av de mest populära druvorna i Dourodalen och dess unika smaker och egenskaper gör den till en favorit bland vinälskare över hela världen.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du