Filtrera & anpassa

Viner med Touriga Franca/Touriga Francesa

Touriga Franca och Touriga Francesa är två vindruvsorter som ursprungligen härstammar från Portugal och är bland de mest odlade druvsorterna i landet. Dessa druvor är också populära i andra delar av världen, såsom i Spanien och Sydamerika.Touriga ...

Läs mer om Touriga Franca/Touriga Francesa
Dölj atlas

Mer om vin med Touriga Franca/Touriga Francesa

Touriga Franca och Touriga Francesa är två vindruvsorter som ursprungligen härstammar från Portugal och är bland de mest odlade druvsorterna i landet. Dessa druvor är också populära i andra delar av världen, såsom i Spanien och Sydamerika.

Touriga Franca och Touriga Francesa trivs i varma och torra klimat och odlas främst i Dourodalen i norra Portugal. Dessa druvor är vanligtvis använda i produktionen av Portvin, men de används också i produktionen av röda viner som är mycket populära på grund av deras djupa färg och rika smaker.

Touriga Franca och Touriga Francesa är kända för att ge viner med en fyllig och kraftfull smak, med toner av mörka bär och choklad. Dessa viner är vanligtvis mycket tanninrika och behöver ofta lagras i några år innan de är redo att drickas.

När det gäller matparning passar Touriga Franca och Touriga Francesa bra till kraftiga rätter som grillat kött, vilt och rika grytor. Dessa viner fungerar också bra med starka och smakrika ostar som cheddar eller gorgonzola.

Sammanfattningsvis är Touriga Franca och Touriga Francesa två populära druvsorter som odlas i Dourodalen i Portugal och ger rika och fylliga viner med toner av mörka bär och choklad. Dessa viner är idealiska för att para med kraftiga rätter och starka ostar och är ett utmärkt val för alla som vill uppleva en unik och spännande smakupplevelse.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du