Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 1-3 dagar! Det är snabbast i Sverige det!

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du
Filtrera & anpassa

Viner från Cape South Coast, Sydafrika

Sydafrikas sydkust utgör en lång smal landmassa som börjar precis öster om Kapstaden och sträcker sig ända till Plettenberg Bay.Närheten till havet och de kalla havsbrisarna från bland annat Antarktis gör att området är ett av de svalaste i Sydafrika ...

Läs mer om Cape South Coast i Sydafrika
Det finns fler viner i Premium!

Här hittar du de bästa vinerna från de bästa producentera.

Hämta Premiumviner
Dölj atlas

Mer om viner från Cape South Coast


Sydafrikas sydkust utgör en lång smal landmassa som börjar precis öster om Kapstaden och sträcker sig ända till Plettenberg Bay.

Närheten till havet och de kalla havsbrisarna från bland annat Antarktis gör att området är ett av de svalaste i Sydafrika och regionen har blivit känd för sina eleganta svalklimatsviner. Här görs “europeiska” viner på druvsorter som riesling, chardonnay, pinot noir, sauvignon blanc och gewurztraminer - viner som utmärks av en fräsch friskhet och markant syra.

Här finns en mängd olika distrikt och wards som har blivit kända både i Sydafrika och internationellt. Dessa inkluderar bland andra Elgin, Walker Bay, Overberg, Cape Agulhas, Elim och Hemel-en-Aarde. Även Napier (som är en ward) en bit inåt landet och distriktet Overberg (Klein River Ward) gör mycket bra viner.