Filtrera & anpassa

Viner från Breede River Valley, Sydafrika

Öster om Drakensteinbergen i Sydafrika ligger den varma regionen Breede River Valley med sitt heta och torra klimat. Området har mest varit känt för massproduktion av bulkviner på kvalitativt sett sämre druvsorter. Något som hjälpts av ...

Läs mer om Breede River Valley i Sydafrika
Dölj atlas

Mer om viner från Breede River Valley


Öster om Drakensteinbergen i Sydafrika ligger den varma regionen Breede River Valley med sitt heta och torra klimat. Området har mest varit känt för massproduktion av bulkviner på kvalitativt sett sämre druvsorter. Något som hjälpts av konstbevattning från Breedefloden och de bördiga jordarna i området.

Områdets mest kända distrikt är förmodligen Robertson med Bonnievale Ward som står för en del hyfsade chardonnay- och shirazviner. Worcester är annars regionens mest produktiva distrikt - ja hela Sydafrikas största producent av vin. Mellan en femtedel till en fjärdedel av allt sydafrikanskt vin kommer härifrån. Distriket har en mängd kooperativ som producerar starkvin på muscadelle och hanepoot men på senare år har Slanghoek Ward (som man delar med distriktet Breedeklof) gjort sig kända för torr och ädelrötad sauvignon blanc. Worcester har också hälften av all planterad sémillon och en tredjedel av all planterad ruby cabernet i Sydafrika och distriktet är en storproducent av brandy.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du