Filtrera & anpassa

Viner från Klein Karoo, Sydafrika

Sydafrikas vinregion Klein Karoo var länge mest känt för sina strutsfarmar och fårskötsel. Området sträcker sig från Breede River Valley i väst ända bort till öster om Oudtshoorn. Klimatet här gränsar till halvöken och det mesta av vinproduktionen ...

Läs mer om Klein Karoo i Sydafrika

Vi har tyvärr inga viner från den angivna regionen/distriktet, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Klein Karoo


Sydafrikas vinregion Klein Karoo var länge mest känt för sina strutsfarmar och fårskötsel. Området sträcker sig från Breede River Valley i väst ända bort till öster om Oudtshoorn. Klimatet här gränsar till halvöken och det mesta av vinproduktionen sker i floddalar nära vatten (och möjligheter till konstbevattning). Området har specialiserat sig på starkviner från druvsorter som muscat men på senare tid har även mjuka rödviner på merlot blivit popupulära.

Calitzdorp är det mest kända distriktet som har en historia av att göra sydafrikanskt portvin på just klassiska portvinsdruvor som touriga nacional, tinta barocca och souzao. Området svalkas av med hjälp av svala havsvindar som kommer in över området under kvällar och nätter.

Det senaste distriktet i området är Langeberg-Garcia preics norr om berget Langeberg.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du