Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Beran Sonoma County Zinfandel 2014

Vad tyckte du?

Beran Sonoma County Zinfandel 2014

USA, Sonoma , 750 ml, 14%

Bakom detta vin står Joe Wagner, som är femte generationens vinmakare och son till Chuck Wagner - vinmakare på hyllade Caymus. Det går inte heller i detta tillfälle att ta fel på vem som står bakom detta vin även om Beran Sonoma County Zinfandel är en mer klassisk zinfandel. Denna Cuvée har lite bät ···

Styckvis

319:-

/flaskaOrd. pris 369:-
Låda (6 st)

319:-

/flaska, totalt 1 914:- Ord. pris 2 214:-
Fyllighet
Strävhet
Fruktsyra
  • Nöt
  • Lamm
  • Fläsk
  • Vilt
  • Anka
  • Skogsfågel
Årgång

2014

Druvor

Zinfandel

Smaknotering

Vinet har en generös doft med toner av blåbär, björnbär, peppar, kola, choklad och vanilj från fat. Smaken är bred och mörkt bärig med mjuka tanniner och en lång, kryddig eftersmak.

Drickes
2020-2023
Alkoholhalt
14%
Flaskstorlek
750 ml
Serveringstemperatur
16-18ºC

Kundbetyg


Vad tyckte du?

Betygsätt detta vin från 1 till 5.
Klicka på en stjärna för att betygsätta.

5/5151

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Vinet

Bakom detta vin står Joe Wagner, som är femte generationens vinmakare och son till Chuck Wagner - vinmakare på hyllade Caymus. Det går inte heller i detta tillfälle att ta fel på vem som står bakom detta vin även om Beran Sonoma County Zinfandel är en mer klassisk zinfandel. Denna Cuvée har lite bättre fräschör än Beran California Zinfandel.

Producenten

Namnet Beran kan översättas till ”björnen” och valdes av vinmakaren Joseph Wagner som en påminnelse om att de Zinfandels de skapar ska innehålla samma kraft och övertygelse som en björns råa styrka och driv. Som femte generationens vinmakare hittade Joe i vinmarkerna innan han var gammal nog att ens smaka. Vid 19 års ålder hade han bestämt sig för att föra familjetraditionen vidare när han tog jobb, sida vid sida, med sin far på Caymus Vineyards. År 2001 skapade han Belle Glos med fokus på vingårdsbetecknad pinot noir från Kaliforniens bästa kustlägen ihop med Joseph Wagner. Joe är femte generation vinproducent i Napa Valley. Hans passion och naturliga talang för vinframställning visade sig snabbt efter att de startat Belle Glos. På senare år har de släppt viner under det nya varumärket Copper Cane Wines & Provisions – Ett sådant projekt är Beran där man hämtar sina Zinfandel druvor från Sonoma County, Napa Valley.

https://beranwines.com/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du