Bodegas Sojosa Nitus Cava Brut Reserve
Mosquita Muerta Wines Sapo de Otro Pozo Red Blend 2019

Mosquita Muerta WinesSapo de Otro Pozo Red Blend 2019

Argentina, Mendoza, 750 ml, 15%

Sapo de Otro Pozo Red Blend är en blandning av 60% malbec, 20% syrah, 20% cabernet franc. Druvorna vinifieras delvis i äggformade betongkärl, i 1000-liters ekfat, samt mikrovinifiering i små kärl och 225-liters fat. Jäsningen utförs med inhemsk jäst från varje vingård. Var och en av druvorna i denna···

Styckvis

299 kr

/flaska
Låda (6 st)

1 794 kr

Smaknotering

Färgen är intensivt röd färg och doften fyllas av rökiga och kryddiga aromer med toner av ekfat och kombinerat med toner av aromatiska örter, vilda bär och blommor. Smaken är rund med fin syra och runda tanniner.

Drickes
Alkoholhalt
15%
Flaskstorlek
750 ml

Vinet & maten


Recept som passar detta vin

Producenten

"Mosquita Muerta" är ett spanskt uttryck som används för att beskriva en person med uppenbarligen liten potential för framgång som slutar med att åstadkomma en anmärkningsvärd bedrift.

Jose Millán valde detta namn för sitt projekt för att skriva de i regionen som tvivlade på hans potential som vinföretagare på näsan.

Cirka 70 % av Mosquita Muertas produktion säljs i Buenos Aires, där vinerna har blivit en succé över en natt bland argentinska vinkännare. 

"Jag började 2009 med huvudidén att skapa Premium Blends, och inte bara Malbec. För att åstadkomma detta gör vi ett noggrant urval av de olika sorterna, från olika vingårdar vid foten av Anderna, i de viktigaste vinregionerna från Mendoza, Argentina.” – José Millan

 

Uco Valley, som Gualtallary, Vista Flores, El Manzano, Chacayes och Lujan de Cuyo-Maipú (Malbecs första region) som Perdriel, Barrancas, Agrelo är några av de vingårdsplatser som det hämats druvor från.

Detta är ett väldigt personligt projekt eftersom José är den som namngav och definierade varje vin. Bakom varje Mosquita Muerta-vin finns en historia från José som han vill berätta för oss...

https://www.mosquitamuertawines.com/en/
Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå eller City Gross-butik. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du