Filtrera & anpassa

Viner från Beran

Namnet Beran kan översättas till björnen och valdes av vinmakaren Joseph Wagner som en påminnelse om att de Zinfandels de skapar ska innehålla samma kraft och övertygelse som en björns råa styrka och driv. Som femte generationens vinmakare hittade ...

Läs mer om Beran

Vi har tyvärr inga viner från den angivna producenten, men du kan hitta andra populära viner här nedanför.

Populära viner hos Winefinder

Tyvärr har vi just nu inga viner i butiken som matchade din sökning. Kanske något av våra mest populära viner kan vara av intresse?

Dölj atlas

Mer om viner från Beran

Namnet Beran kan översättas till ”björnen” och valdes av vinmakaren Joseph Wagner som en påminnelse om att de Zinfandels de skapar ska innehålla samma kraft och övertygelse som en björns råa styrka och driv. Som femte generationens vinmakare hittade Joe i vinmarkerna innan han var gammal nog att ens smaka. Vid 19 års ålder hade han bestämt sig för att föra familjetraditionen vidare när han tog jobb, sida vid sida, med sin far på Caymus Vineyards. År 2001 skapade han Belle Glos med fokus på vingårdsbetecknad pinot noir från Kaliforniens bästa kustlägen ihop med Joseph Wagner. Joe är femte generation vinproducent i Napa Valley. Hans passion och naturliga talang för vinframställning visade sig snabbt efter att de startat Belle Glos. På senare år har de släppt viner under det nya varumärket Copper Cane Wines & Provisions – Ett sådant projekt är Beran där man hämtar sina Zinfandel druvor från Sonoma County, Napa Valley.

Hitta dina favoriter

Välj ur ett av de bredaste sortimenten på marknaden och mixa din egen vinlåda eller välj en av våra färdigkomponerade temalådor.

Vin på väg

Trygg E-handel ska också vara bekväm och snabb. Våra mest populära viner levereras på bara 2-6 dagar! Det är snabba leveranser.

Levererat och klart

Vinerna kommer hem till din dörr, alternativt till närmaste Best Transport-depå. Betala via Klarna när du fått ditt vin.

Så handlar du